Thursday, 10 November 2011

me and my lovelysister :)

   
yang kat sebelah aku tuu, nampk tak? yang pakai baju dead srious tuu, tuu lah kakak  
kesayangan aku. comel kan die:) hahah. die tempat aku mngadu all problems aku,
then die jugak sllu happy kan aku bile aku sedih. kite orang always together. kalau tade 
die tak sah. dah mcm adik beradik kembar pulak -..- sumpah aku tak sanggup kehilangan die,
die byak bagi semangat kat aku bile aku down, die dah byak korban tok aku. tengss jage aku 
gilegile babi.
NABILA HUDA ILOVEYOUSOMUCH:)

No comments:

Post a Comment