Saturday, 17 December 2011

im not perfect ;(

 dengan lafas bismillah, fuhhh. kenape dan kenape begini? harus kee aku jujur kat die, yang aku kecwe dgn die? sbb ape pulak? tadi aku tertekan semua blog pasal ex die. banyak ex die cerite pasal die kat situ, omg. bende tuu dah lama kan, kenape aku nak jlous. haishh. perasaan jlous sekarang makin menjadi2. knpe? sbb aku tanak kehilagan orang yang aku sayang, aku tak sempurne mcm ex2 die. perh semua ex die cun weh , betul tak tipu. hot2 semua nya, berbeza dgn aku. aku adelah diri aku yang tak layak untuk semua ini . yeahh, itu lah aku :) die smpurne, walau pun byak sakit kan hati aku. die dah cakap segale2 nye, die buzy, okay aku faham, tapi kenape aku still tak boleh trime smua nie, yaa allah. tolong laaa. kuat kan aku untuk semua dugaan ini. makin hari terasa jauh dari die, aku tak sggup. tolong laaaa. cukup lah ex aku buat mcm nie. aku dah cakap, aku tak smpurna. aku mintak maaf  sayang. aku tak dapat jage kau mcm mane ex2 kau jage kau. ;(

Friday, 9 December 2011

happy time of my life

 that is my lidi :) zaim ar'razieq, hohohoh. im really2 miss that time. ouhh gosh, kelakar bile igat balik ouh.
dekat cinema hahaha. bosan betul tgk cerita puss and boots, cerita happy feet lagi comel. hahha.
dalam wayang, always kacau die, gigit die laa, memekak laa, bile die tak layan aku.aku kacau si bella dgn si burung(faiz najmi) hahahah. sumpah aku rindu nak mcm nie, dah lah burung dgn kakak aku yang buat suprice bangang nie, bagun jee tidur, kakak aku ajak hang petang tu, bila aku cakap tanak ikut, die cakap "wajib" kalau aku tak ikut die, die merajuk dgn aku, so nak tanak aku kene lah ikut sibuntal tuu. bila aku cakap nak pergi mane, ape yang suprice nye, die tanak bagi tau aku. tapi firasat aku kuat mgatakan yang kakak aku msti nak bawak aku jmpe si bubu(zaim) yelah lame tak jmpe kot, rindu tahap gaban lah cerite nye kan. tibe2 kakak aku cakap, nak bawa aku jmpe ex aku, terus aku buat muka mcm nie -..-  bila smpai jee dekat tempat tu, die bawak aku jalan2 mcm org bodoh, lepas tuu die suruh aku tgk kat kfc, omggggggg, aku nmpak si burung dgn si bubu lah, teruja gila aku. nak ngis pun ade, tapi aku tahan jee. cair makeup aku kalau nagis, hahah. sumpah kelakar time lepak tuu. pape pun thanks to NABILA HUDA that is my sys. MOHD FAIZ NAJMI burung kuakkuakk. and pape pun ILOVEYOU ZAIM AR'RAZIEQ my bububie <3

Wednesday, 23 November 2011

hanya mampu berdoa :(


              time first time kenal dia, OMG! dia buat aku cair dgn sikap dia, dia always make me happy :)) dia tak pernah kenal erti berkira dkt aku pun, dia byk habis kan krdit dia kat aku, sbb always otp brjamjam ouh. dia sllu topap kan aku, bila aku cakap "bie topap kan kat beby kee" jawapan dia "ehh mane ade bie masuk kan topap"  than mula lah dia tukar topic. bila aku marah dia, baru dia mengaku. walau mcm mane dia buzy sekali pun, dia sllu call aku time kerja.but tuu dulu lha, tuu semua jadi kenagan dgn si dia. aku akan menagis bila tgk msj dia yang dulu dia hantar, aku tak pernah dlte pun msj tuu. tapi sekarang 1 msj pun susah nak dapat dari dia. dulu kite org otp jee, happy sgt time tuu. 21/11/2011 aku hangout dgn dia. after jumpa dia, dia berubah mendadak, aku tak tahu kenapa dan mengapa. aku hanya mampu menagis dan menagis. than, aku buat salah kat dia, sbb lepak dgn kawan lelaki tanpa prmision dia. dia marah sgt kat aku time tuu.  mlm tuu aku try call dia msj dia, smpai pukul 5pagi,  sbb tggu dia rply msj aku, tapi 1 msj pun tade, setiap detik aku akan tgk phone aku, yang hanya aku nampak muka dia terpampang dpn screnphone. smpai 23/11 aku call dia and call smpai tak sedar dah tgah hari,  aku hantar msj but tade rspon lagi dari dia. aku tggu, akhir nya dia hntar msj kat aku "tapayaa msj call boleh kan, biar buu okay sendiri" untuk tanak bagi dia hilang  dari aku, aku msj topic lain. smpai pukul 4lebih last dia  hantar msj kat aku. lepas tuu mcm biasa, setiap detik aku tggu dia rply msj, try call dia dalam 7lebih.  dia agkt omg, terubat rindu aku dkt dia :) . walaupun seminit degar suara dia. tapi dia cakap "bu buzy byak kerja, nak tulis lirik lagu lagi, dah nak prfom dah nie" dia tak bgi tahu pun, tibe2 dia cakap mcm tuu pulak, okay its nvm la. aku hanya mampu trsyum danberdoa supaya dia happy dgn hdup dia. walau pun masih perit dihati aku sbb dia menghilangkan diri . bie i just wanna tell you something."you always in my heart" biar beby tggung pahit getir ni bu, beby dah biasa menagis sbb bu. biar kan beby sndiri, tayah amik kesah. just one je beby hope. beby nak tgk bu happy dgn hidup bu okay :) mcm mcne pu buu, beby tetap sayang kan buu. ni lah kata2 yang aku nak bagi kat dia, supaya dia faham hati aku. aku always berdoa kat tuhan "jika dia terakhir untukkum kau smpurna kan lah hubungan kami ini dgn perkara yang indah, supaya aku dgn dia berkekalan, tapi jikalau, dia bukan untukku,kau jauh kan lah dia dari hidupku,  hilang kan dia dari pandangan ku, dan pudar kan dia dari igatanku, supaya aku boleh terus mncari kebenaran cinta sejatiku" "tuhan ku kau beri kan aku kesabaran untuk memahaminya" iloveyoubiee. biar kita kejap atau lama, yang penting bu, byak ajar beby tentang kebaikan keburukan liku-liku hidup kan. thanks bu. "tuhan kau tolong lah aku yang tewas, tempuhi dugaan ini", bu walaupun kita baru kenal. bu byk buat beby nagis kan. tapi beby tak kesah smpai air mata kering sekali pun, yang penting buu happy dgn hidup bu. bu, i need you, always dgn you bu. please. remember one, loveyoumore than anything else in the world. imissyou more than you know buu. ilyfdm buu. (ZAIM AR'RAZIEQ)

Monday, 21 November 2011

my ikan kering :)

ni ikan kering aku :) comel kan -..- 
bie, i takan lupe tarikh penting kita, 9/11/2011-11:32 pm.
ouch, you dah curi hati i lahh bie, mcm mane i terpikat kat you pun i tak tahu laa bie. hee:)
iloveyousomuch bie, hee:) semalm 21/11 kite jmpe kan. baru first time jmpe dgn you, omg, i happy sgt2 bie.
tapi yang tak boleh belah i sllu gigit you kan bie, hee:) sbb, i suke gigit orang. 
byak kesan gigi i kat badan you, hahhaha. padan muka you. emm, btw, i really2 sorry sbb i buat you marah hari tuu ;(
sorry tau bie, i tak bermksud nak cakap "AKU KAU" dgn you, tapi terlepas.sorry bie. 
bie, just i wanna tell you, i really2 loveyou. and i promis takan tggal kan you okay.
haa, lagi satu, thanks bagi rantai kerang tuu. hehe
isayangkanyoulaabubu. 

Thursday, 17 November 2011

untuk bie kesayangan aku :)

  
hahah :) thats me! syasyaa . hee
aku buat bnde nie saje2 jee, tibe2 trigat kat si jebon zaim ar'razieq tuu. 
tak cantik pun and tade ape yang spcial pun. 
aumm, muke ganas nyee-- dah mcm ape aku tgk ouh. 
adoiiii, dekat sini aku just nak ckp yang aku dah mula syang die.
hahhaha. aku hope aku dgn die "KEKAL" 
tapi entah smpai bile lha kan, sape yang tau pergai aku tuu, faham faham jla kan , hahha
ILOVESOMUCHFUCKINGHELL :) 

Wednesday, 16 November 2011

dia lelaki yang hot ? -..-

 <==this picture for you:)  
great, die seorang laki "PANDAI BERKATA-KATA"
ayat die, semua boleh buat permpuan cair, tak kira "HOT" ke "BIASE" kee "BERTUDUNG" kee. 
nampk sangat jantan tuu memang "&*^%!#  *&$^@*" kann. so watch out from he. 
time couple dulu, perhh ayat die, aummm. sumpah buat aku cair, tapi aku dah terjerat dengan "AYAT MANIS" die omg, cukup lha die yang buat aku trseksa, so lepas nie aku tanak on the spot trust he again. die banyak "PENIPU" aku, ohh great. 
yelah ex couple die pun, semua "HOT-HOT" doh. accept aku okay -..- 
tengok lha, dress up dorang, aumm. semua "HIGH CLASS"  
biase lha "LELAKI TU KAN HOT"
bile dah hot, die boleh buat ape die suka? "DO NOT THINK THAT lha" 
i hope that he is aware of his actions.
we have to realiza that he is not the best, and not ours,
so we must no expect he ever right! 

Tuesday, 15 November 2011

dia yang terbaik untuk aku?

  aumm :) bie? hahah. okay , die nie boyfriend baru aku, hnsem kan, mcm bangla tade hidung -..- aku baru jee dgn die, but, die banyak habis kan mase die dengan aku walau pun die kerje non stop. but kerje die duduk mcm bangla jual karpet jee pun. haha. die suke call aku, and hari2 call , and call, and call lagi. suke menghabis kan krdit. si gendut nie, sllu nyanyi kat aku, hahah. sweet. "konon nye lah sweet taik kelawar" hahah, great, aku dgn die suke cakap bende pelik, i meant. ckp bnde tak masuk akal. si gendut tade bulu hidung nie suke buat aku riang <3 mcm kanak2 mental yang baru keluar dari tnjung rambutan, hhaha. okay, die sllu main guitar and nyanyi and nyanyi smpai aku cakap "STOP" baru die stop. hahah, "seolah2 tak sudi nak degar suare die yang mcm gajah tade rupa" merepek and terus merepek, itu lah aku -..- sumpah aku sayang die mcm cicak kobeng :) 
ilysmuid GENDUT :)