Wednesday, 16 November 2011

dia lelaki yang hot ? -..-

 <==this picture for you:)  
great, die seorang laki "PANDAI BERKATA-KATA"
ayat die, semua boleh buat permpuan cair, tak kira "HOT" ke "BIASE" kee "BERTUDUNG" kee. 
nampk sangat jantan tuu memang "&*^%!#  *&$^@*" kann. so watch out from he. 
time couple dulu, perhh ayat die, aummm. sumpah buat aku cair, tapi aku dah terjerat dengan "AYAT MANIS" die omg, cukup lha die yang buat aku trseksa, so lepas nie aku tanak on the spot trust he again. die banyak "PENIPU" aku, ohh great. 
yelah ex couple die pun, semua "HOT-HOT" doh. accept aku okay -..- 
tengok lha, dress up dorang, aumm. semua "HIGH CLASS"  
biase lha "LELAKI TU KAN HOT"
bile dah hot, die boleh buat ape die suka? "DO NOT THINK THAT lha" 
i hope that he is aware of his actions.
we have to realiza that he is not the best, and not ours,
so we must no expect he ever right! 

No comments:

Post a Comment