Thursday, 17 November 2011

untuk bie kesayangan aku :)

  
hahah :) thats me! syasyaa . hee
aku buat bnde nie saje2 jee, tibe2 trigat kat si jebon zaim ar'razieq tuu. 
tak cantik pun and tade ape yang spcial pun. 
aumm, muke ganas nyee-- dah mcm ape aku tgk ouh. 
adoiiii, dekat sini aku just nak ckp yang aku dah mula syang die.
hahhaha. aku hope aku dgn die "KEKAL" 
tapi entah smpai bile lha kan, sape yang tau pergai aku tuu, faham faham jla kan , hahha
ILOVESOMUCHFUCKINGHELL :) 

No comments:

Post a Comment