Friday, 9 December 2011

happy time of my life

 that is my lidi :) zaim ar'razieq, hohohoh. im really2 miss that time. ouhh gosh, kelakar bile igat balik ouh.
dekat cinema hahaha. bosan betul tgk cerita puss and boots, cerita happy feet lagi comel. hahha.
dalam wayang, always kacau die, gigit die laa, memekak laa, bile die tak layan aku.aku kacau si bella dgn si burung(faiz najmi) hahahah. sumpah aku rindu nak mcm nie, dah lah burung dgn kakak aku yang buat suprice bangang nie, bagun jee tidur, kakak aku ajak hang petang tu, bila aku cakap tanak ikut, die cakap "wajib" kalau aku tak ikut die, die merajuk dgn aku, so nak tanak aku kene lah ikut sibuntal tuu. bila aku cakap nak pergi mane, ape yang suprice nye, die tanak bagi tau aku. tapi firasat aku kuat mgatakan yang kakak aku msti nak bawak aku jmpe si bubu(zaim) yelah lame tak jmpe kot, rindu tahap gaban lah cerite nye kan. tibe2 kakak aku cakap, nak bawa aku jmpe ex aku, terus aku buat muka mcm nie -..-  bila smpai jee dekat tempat tu, die bawak aku jalan2 mcm org bodoh, lepas tuu die suruh aku tgk kat kfc, omggggggg, aku nmpak si burung dgn si bubu lah, teruja gila aku. nak ngis pun ade, tapi aku tahan jee. cair makeup aku kalau nagis, hahah. sumpah kelakar time lepak tuu. pape pun thanks to NABILA HUDA that is my sys. MOHD FAIZ NAJMI burung kuakkuakk. and pape pun ILOVEYOU ZAIM AR'RAZIEQ my bububie <3

No comments:

Post a Comment