Thursday, 10 November 2011

kenangan yang takan kembali :'(

  10.9.2o11 aku dengan si die. si kepeng aku. omg   im really2 miss dekat you sayang. you, you igat lagi tak mase first kite kenal? kelakar kan. you, ade bagi cincin kat i kan? i still pakai cincin tuu. i rindu nak hangout, teman you break, teman you lepak mamak, rindu nak lepak dgn madu i(siv) rindu nak dgr suare you sayang. you, you igat lagi tak time kite lepak kat pondok, you nyanyi lagu "i can't stand it" kat i kan sambil you main guitar. then you ajar i main guitar kan, kelakar gile kot time tu. hah, lagi 1 i takan lupe time hujan lebat tu, kite basah kuyup kene hujan, you lah degil, i ajak lepak tempat lain you tanak. you nak jugak lepak pondok tuu, tapi you, im so sorry sbb tak dapat teman you lame kat pondok tuu. kesian you duduk sorng2 kan. you, tq sbb hari tuu you teman i beli makanan, i main2 jee ajak teman, tgk2 you dah sampai kat rumah i, dah lah i ajak you teman i, then you beli chocolate dekat i pulak tu. malam tuu jugak i habis kan chocolate tuu. you tengss time kite couple tuu, you banyak habis kan mase dengan i. hari2 hangout same2 bile you free. then setiap kali you gaji mesti ajak i tgk wayang lah, blnje i lah. sumpah i takan lupe kenagan tuu. tapi kadang2 perit jugak hati i bile i trigat semua tuu, i down. i tak kuat mcm you sngup hadapi semua dugaan tuu. lagi pun you dah ajar i hidup dgn you, bile i hilang you, i tak tahu dgn hidup i sekarang. dah macam tade pape, kalau dulu hari2 i nak gi tempat keje you teman you break, tapi sekarang, tak lagi. im so sorry buat you sakit hati.tapi semua nie tgl kenagan dgn si die.  MOHDAZRINE B.MUSA 

No comments:

Post a Comment