Sunday, 13 November 2011

aumm. rupa baru :)


  ouchh, hahah.rupa baru, aumm:) pelik nye aku pakai dress ouh. haha, lame tak pakai mcm nie. rindu betul nak pakai dress, skirt. aumm. 
mane tak nye, asik pakai t-shirt dgn seluar jeans jee keluar hari2. bile aku pakai ganas pragai pun nak kene ganas. now, baik aku pkai macam dulu lagi bagus. yeahh rindu zaman dahulu aku. kalau aku pakai mcm nie orang still nak mngate tak tahu lah nak cakap mcm mane kan. aku pkai simple orang kutuk, ape aku buat bagi dorang semua tak kene. gotothehell lah bitch! diri aku, so ape pun aku punye hak, bukan kau pye problems okay. hahah.
NUR SYAHIRA ASRI :) 

No comments:

Post a Comment